Pretraži ovaj blog

nedjelja, 28. veljače 2016.

ARTDECO fixing powder

Nakon što sam prošla fazu fiksiranja šminke termalnom vodom, odlučila sam se za malo ozbiljnije fiksatore. Prvo sam kupila MAC-ov tekući fiksator, a o njemu nešto više u drugom postu. Kako mi se ljeti za vrijeme velikih vrućina lice prilično znoji, smatrala sam da bi mi možda idealniji bio neki fiksator u prahu koji će što duže prekriti sjaj lica. 
Artdeco puder za fiksiranje služi, ako ćemo gledati po uputi na etiketi, za fiksiranje njihove kamuflaže kako bi postala vodootporna, ako sam dobro shvatila etiketu. Ja ga koristim za fiksiranje podloge.



Dolazi u praktičnom pakiranju, na vrhu kutijice je spužvica za nanošenje, ali ja preferiram kist. Prah je bijele boje,lijepo se nanosi i blenda, ujednači ten i ostavlja lijep finish. 



Nemojte se prepasti bijele boje, to se na licu ne vidi. Potrebna je jako mala količina pudera, ja umočim vrh kista kojim nanosim rumenilo i još ga dodatno tresnem da spadne višak.

Trajnost mu je, po meni, više nego odlična. Tijekom ljeta, unatoč vrućini, lice mi se zasjaji tek nakon 3-4 h, a u normalnim uvjetima izdrži i do 8h bez problema, kao da ste se tek našminkali.
Volim i tekući fiksator, ali ako ćemo gledati pratkično za cijelu godinu, ovo je moj favorit.

Cijena ovog fiksatora bila je negdje oko 80-ak kuna u Mulleru.

Nema komentara:

Objavi komentar