Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 23. studenoga 2015.

Essence I love Extreme maskara

Nakon godina korištenja Max Factor Dramatic Look maskare morala sam u potragu za novom miljenicom, iako teška srca. Naime, s vremenom mi je ova maskara prestala odgovarati a da ne spominjem kojom je se brzinom sušila.

Stalno sam kupovala nove i različite maskare, i nikad nisam posezala za istom dva puta, dok nisam isprobala Essence I <3 Extreme.


Pakiranje je roze upadljive boje, malo masivnije ali čvrsto. Riječ je o crnoj ne vodootpornoj  maskari. Četkica je gumena sa jako kratkim dlačicama, ali nanosi sasvim dovoljnu količinu maskare, ni previše ni premalo. Bez problema može izdržati nekih 8-10 h bez da se trusi imalo. 




Možete nanijeti maskaru i na donje trepavice, bez da se preslikava. Ja imam duge, ne tako guste trepavice, i obično moram nanositi dva sloja maskare, ali za dnevni look dovoljan mi je samo jedan, dok za večernji stavim dva sloja koja mi toliko lijepo istaknu trepavice da na prvu izgleda kao da su umjetne. 
Žao mi je što nemam bolju opremu da mogu poslikati trepavice prije i poslije nanošenje, ali čim stignem naknadno ubacim :)
Oduševljena sam ovom maskarom, savršen je omjer cijene i kvalitete po meni, a kao jedini nedostatak mogu navesti to da nakon dužeg vremena korištenja, kada je već pri  kraju, prilično se trusi.

Da li je još netko isprobao ovu maskaru, kakvi su Vam dojmovi? 

Tipkamo se :)

Nema komentara:

Objavi komentar