Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 22. svibnja 2017.

MAC Pro Longwear Concealer

Nisam bila dovoljno jakog karaktera da kao rođendansku želju ne navedem godinama hvaljen MAC Pro Longwear Concealer, u daljnjem tekstu zvan korektor.Do sada nisam isprobala nešto puno korektora, jer moja ćudljiva koža i nema nekih velikih nepravilnosti, tako da ovaj i nemam baš s čime konkretnim usporediti. Više sam ga kupila s ciljem posvjetljivanja podočnjaka kako bih naglasila oči a ne nešto prekrila.

Odmah da kažem na početku - moć prekrivanja mu je savršena. Ali ono, bez pretjerivanja. Savršena!! Gušće je teksutre, lako se blenda, brzo upija, i postojan je cijeli dan. Moja nijansa je NW20. Neznam koliko točno nijansi ima, ne želim copy paste-at sa dr stranica, znam da je ovo jedna od svjetlijih.


Dolazi u maloj staklenoj bočici sa pumpicom, koja je po meni loša jer je nemoguće dozirati manju količinu. Nevjerojatno je kolika je mala količina potrebna, jer ovim što izađe iz pumpice ja cijelo lice mogu prekriti bez problema. Da pumpica surađuje, vječno bi mi trajao :) 

Nanosim ga na podočnjake tapkajući prstima. Neznam je li nadogradiv, pre dobro prekriva pa nisam imala potrebu za drugim stavljanjem.
Dobila sam ga za rođendan, tako da neznam cijenu, ali mislim da sam je negdje vidjela i da sam zaključila da nije humana za ovako malu militražu, ali Bože moj, MAC. Šalu na stranu, stvarno vrijedi svake kune.

Ako ćemo pričati o oduševljenju nekim proizvodom, ovo je moj No1. ikada!

P.S. Žao mi je zbog loših slika, ja obično dobijem inspiraciju kad je loše vrijeme, tako da ni profi aparat nebi imao efekta :/

Nema komentara:

Objavi komentar