Pretraži ovaj blog

utorak, 10. siječnja 2017.

MAC face and body foundation

Nova godina (btw, sve najljepše Vam želim),pa sukladno time, kako već i ptice na grani ponove- nove odluke. Nisam nešto bajno zakoračila u nju, gripa me prikovala za krevet, ali svejedno joj se jako radujem.Za prošlu mogu samo reći da mi je bila najbolja u životu jer sam dobila svoje malo čudo koje sad već ima 10 mjeseci :)
Zbog obaveza sam prilično zanemarila ovaj moj mali kutak, a imam toliko noviteta da neznam odakle da počmem. Bilo bi glupo od mene da napišem da ću češće pisati i više se posvetiti blogu, imam osjećaj da bi mi se čak i ovaj virtualni svijet nasmijao u facu. Kad stignem, stignem, to mi je jedna od novogodišnjih odluka. :) Nema presinga. Nema živciranja. Nema negativnih misli. Život je lijep. Carpe diem.
U Novu ulazim i sa novim mobitelom i nadom da će mi slike konačno ličiti na nešto.

Već neko vrijeme koristim MAC face and body puder. Koristila sam već dvije njihove vrste, ali ovo im je čista suprotnost, i MACu a i ostalima koje sam probala.
(upravo mi se izbrisao dobar dio teksta, ali sam savladala ljutnju i tipkam ponovno)Radi se o laganom puderu, koji savršeno ujednači ten, ima slabiju moć prekrivanja ali daje licu izuzetno prirodan izgled.
Tekstura ovog pudera je  vodenasta, stoga ga je nužno promućkati prije upotrebe da se sastojci sjedine. Moja preporuka je da će vam biti jednostavnije nanositi ga rukom nego kistom.

Lako se nanosi, razmazuje i koža ga brzo upija, pa ga jednostavno možete nadograditi još jednim nanošenjem bez da ostaju neželjeni tragovi.
Dewy je finisha, iliti ga u slobodnom prijevodu svježeg, što znači da nije najsretniji izbor za masnokošce jer će ih dodatno zasjajiti.
Ima slabu moć prekrivanja, ali jako lijepo ujednači ten, izgleda kao da ništa nemate na licu. Neće prekriti prištiće, ni crvenilo, a ni podočnjake. Drugim nanošenjem će dosta ublažiti veće nepravilnosti ali ne i prekriti. Ovo je jedan od onih pudera idealan za "svaki dan", gdje nećete imati "fasada look" a opet će te izgledati svježe i dotjerano. Nešto je kao između pudera srednjeg prekrivanja i BB kreme. Mislim da će mi na ljeto biti No.1.

Koliko sam, i ako sam dobro shvatila, postoje dvije nijanse ovog pudera, N (neutralno) i C (žuto). Moja nijansa je N2, jer sam inače neutralnog sivkastog tona, za divno čudo sama sam pogodila nijansu.
Bočica je čvrsta i praktična,i  iako je dosta vodenast lako ga se dozira. Ovo je pakiranje od 50ml a postoji još i od 120. Jako se sporo troši, barem meni, drago mi je da nisam megalomanski posegla za velikom, iako sam pre pre pre zadovoljna njime i sigurno je ovo tek jedna bočica u nizu.
Kupljen je u Austriji po cijeni od cca 25E.


Nema komentara:

Objavi komentar